LMB

LMBouwadvies
Advies Bouwbegeleiding Calculaties
Ga naar de inhoud

LMBouwadvies is een onafhankelijk adviesbureau. De expertise is opgebouwd uit interesse en opleidingen in de bouw en meer dan 35 jaar ervaring.Wij kunnen u volledig onafhankelijk adviseren en begeleiden door het hele bouwproces.
LMBouwadvies wordt geleid door Leo Miezenbeek, heeft ruim 35 jaar ervaring in de bouw. Ook heeft hij ruime ervaring met de aannemerij en weet waar op gelet moet worden.

Informatie:

Wij kunnen u inlichten en advies geven. Wij kunnen het beheer van u onroerend goed behartigen en/of overnemen of uw projecten begeleiden.
Wij kunnen u adviseren aangaande u geplande aankoop en u voor eventueel vreemde verrassingen behoeden.
Ook voor particulieren kunnen wij een aankoopkeuring doen.
U wilt verbouwen daarin kunnen wij u adviseren en begeleiden om de juiste keuzes te maken.
Het verbeteren van funderingen en het maken van kelders is ingrijpend en moet goed overwogen gedaan worden.
Een goed advies en bouwbegeleiding is hierin essentieel.
Aankoopkeuringen en/of bouwkundige keuringen en/of onderzoek moet onafhankelijk gedaan kunnen worden.
Vaak is de vraag van de Vereniging van Eigenaren een onafhankelijk advies te hebben om beslissingen goed en onderbouwd te maken.
Is er iets fout gegaan in de voorbereiding en is er een geschil, daar kunnen wij u in adviseren.
uiteraard is voorkomen beter maar als het dan zover is gekomen kunnen wij altijd alsnog uw project begeleiden. Uw onroerend goed moet onderhouden worden daarin kunnen wij u goed adviseren, het maken van een planning en de uit te voeren werkzaamheden begeleiden.
Voor deze werkzaamheden moet er vaak een bouwvergunning aangevraagd worden. dit kunnen wij voor u verzorgen vanaf het plan tot aan de uiteindelijke oplevering.

Contact:
Neem met ons
contact op. Wij zullen u vrijblijvend informeren.
Algemene voorwaaeden:
Indien gewenst sturen wij u een exemplaar van De Algemene Voorwaarden toe per post. Een mail aan ons is daarvoor voldoende.
LMBouwadvies is volledige onafhankelijk en garandeert objectiviteit, heeft geen enkele commerciƫle binding met partijen die verbonden zijn aan en/of werken voor onze (toekomstige)opdrachtgevers.

Terug naar de inhoud